Biotisztítás Fonyód logo

"All-in" biotisztítás akciós csomagajánlat

Szereti a tisztaságot? Tegye teljessé a nagytakarítást, hogy valóban minden ragyogjon! “Tisztaságmánia” csomagunkat évente egyszer mindenképp ajánljuk Önnek!

Allergiában szenved a család? “Allergia-stop” szolgáltatásunk azokat a kórokozókat és allergéneket is eltávolítja, amelyekkel Ön már nem tud megbirkózni. A poratkák sajnos gyorsan elszaporodnak, így évente legalább kétszer ajánljuk elvégeztetni.

Új családtag érkezik? A kisbaba érkezése mindenki számára nagy öröm, legyen tökéletesen tiszta a környezete is. “Gólyahír” csomagunkat Önnek találtuk ki. Kérje utána évente környezete tisztaságáért és családja egészségéért.

Élvezze kedvezményeink előnyeit “All-in” ajánlatunkban:

Az "All-in" csomag tartalma:

  • 3-2-1 (vagy 6 személyes) kanapé tisztítása (fekvőfelülettel, párnákkal)
  • 1 db franciaágy vagy matrac tisztítása (minden oldal)
  • 2 db normál heverő vagy szimpla matrac (minden oldal)

+ 1 db normál heverő vagy gyerek matrac => GRÁTISZ
vagy
+ 10m2 szőnyegtisztítás => GRÁTISZ

Kedvezményes ár:

Textilbőr kanapé esetén
78.000 Ft
helyett csak
65.000 Ft*

Normál szövetű kanapénál
68.000 Ft
helyett csak
60.000 Ft*

* más ajánlattal (pl. kupon) a kedvezmény nem vonható össze, a kiszállási díjat nem tartalmazza.

További kedvezmények

“1+1” megrendelés esetén kiszállási díj nélkül!

(ugyanazon településre, azonos dátumra szóló 2db “All-in” csomag megrendelése, pl. barátnők, szomszédok, kolléganők közösen leadott rendelései)

A biotiszítás előnyei

Biotisztítás Fonyód

Vegyszermentes tisztítási technológia. Nem alkalmazunk allergén anyagokat, vagy más károsító vegyületeket. Hatására a bútor felfrissül, színei és anyaga visszanyeri eredeti szépségét. Eltávolítjuk a korábbi sikertelen tisztításokból származó szappanos és egyéb tisztítószerek maradványait, melyek a port, piszkot megkötötték.

A hagyományos tisztítási eljárásokhoz képest 20%-kal kevesebb nedvességet viszünk a felületre, melynek nagy részét tisztító berendezésünk el is távolítja.

A biotisztítás minőségben legalább ugyanolyan eredményes, mint a hagyományos kárpittisztítási eljárás. Ellenben sokkal kíméletesebb, mint más módszerek.

VÁRJON MÉG!

5000Ft Önnek!

Most egy 5000Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg, amelyet 35000Ft feletti megrendelés esetén válthat be. Töltse ki az űrlapot és már küldjük is a megadott emailcímére