Biotisztítás Fonyód logo

Autókárpit tisztítás háznál

Autó belső kárpittisztítása helyben az Ön otthonában vegyszerek alkalmazása nélkül. Széndioxidos biotisztítási eljárással tökéletesen tiszta gépkocsi belső.

A tisztítás folyamata

Az autókárpitot az autóbelső szétszerelése nélkül tisztítjuk. A kárpit fajtájától függően 10-15 cm-es mélységig tudunk az ülések tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

A kárpitszövetet vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószer alkalmazásával milliónyi apró szén-dioxid buborékkal telítjük. Az anyagba préselt szén-dioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket a felszínre hozzák. A foltok ezáltal nem csak a felületről tűnnek el, hanem a tömőanyag mélyéről is.

A makacs foltok eltávolításában is sikeresek vagyunk (olaj, rágógumi, kiömlött kávé).

A végeredmény egy szalon tiszta, illatos, újszerű autóbelső, amibe újra élmény beleülni!

Száradási idő

A frissen kitisztított autókárpitok 2-4 órán belül szárazak és a gépkocsi újra használatba vehető.

A munkálatok várható időtartama

Alaptisztítás (ülések, ajtók): kb. 1 óra
Normál tisztítás (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó): kb. 1 és 1/2 óra
Teljes tisztítás: (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó, minden műanyag felület és tároló rekeszek): kb. 2 óra

Ilyen volt - Ilyen lett

Kérem, tekintse meg néhány munkákat, melyeket a közelmúltban végeztünk.
autókárpit tisztítás
autó kárpittisztítás

Autó kárpittisztítás árak

A feltüntetett árak forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFÁ-t. Jelen árlista tájékoztató jellegű, ezért nem minősül ajánlatnak. Ajánlatkérés érdekében kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.
Alap csomag = csak üléstér kárpittisztítás (utastér ülések, fejtámlák, ajtók kárpitozott felülete)18.000
Bővített csomag = komplett kárpittisztítás (utastér ülések, fejtámlák, ajtók kárpitozott felülete, teljes padlószőnyeg, nyári és gumiszőnyegek, csomagtartó, kalaptartó)30.000
Komplett = teljes autó belső takarítás (utastér ülések, fejtámlák, ajtók kárpitozott felülete, teljes padlószőnyeg, nyári és gumiszőnyegek, csomagtartó, kalaptartó, műanyag felületek, műszerfal tisztítása, kezelése)35.000
Autókárpit harmadik üléssor esetén ülésenként5.000
Textilbőr huzatú ülések felára 5 ülésre12.000
Texilbőr huzatú ülések felára 7 ülésre20.000
Autó mennyezeti kárpit tisztítása18.000

 

Autós gyermekülés tisztítása/db9.000
Autóülés-normál kárpittal/db9.000
Autósülés-textilbőr kárpit esetén/db12.000
Fonyód oda-vissza távolság100 Ft/km

Mélytisztítás, gyors száradás

Autója is megérdemli a törődést

Autójának utastere ugyanolyan törődést igényel, mint otthonának tisztántartása. Az ülések, a padlószőnyeg vagy a tetőkárpit kiváló búvóhelyet biztosítanak a poratkák, gombák vagy más kórokozók számára. Legtöbbször mégis csak akkor hívnak bennünket autókárpit tisztítása érdekében, amikor valamilyen makacs folttal nem sikerül boldogulni, vagy az autó belső már teljesen elkoszolódott.

Biotisztítási módszerünk teljesen eltér a klasszikus autókozmetikától, más a munkamenete, nagyobb a hatékonysága és gyorsabb a száradási ideje is. Az autó kárpittisztítás elvégzéséhez nem szükséges szétszednünk autója belső terét. Kényelmesen, helyben, az Ön által megadott címen el tudjuk végezni az összes kárpitozott felületet szárazgőz tisztítását vegyszermentes, széndioxidos tisztítószer és professzionális ipari berendezésünk segítségével.

Hatékony ipari tisztítás

A kárpitba juttatott széndioxid buborékok és magas hőmérsékletű víz nagymélységben képes feloldani és a felszínre hozni az összes szennyeződést még a legmakacsabb foltból is, amelyet aztán nagy teljesítményű gépünkkel a nedvességgel együtt kiszívunk belőle. Ezért hívják gyakran mélytisztításnak ezt a módszert.

Egy normál autómosást követő porszívózás nem elegendő hatásfokú ahhoz, hogy megtisztítsuk autónk belterét. A hagyományos porszívók és a boltban kapható kárpittisztító szerek nem képesek olyan eredményt elérni, mint egy profi autókárpit tisztító. A folttisztító szerek gyakran csak rontanak a helyzeten, nem képesek a szennyeződések eltávolítására, fixálják a koszt a kárpitban, időlegesen elfedve azt. Hiszen víz nélkül nem lehetséges a szennyeződések eltávolítása.

Mindössze 2 óra alatt

A klasszikus autókárpit tisztító eljárásoknál a teljes belső teret szétszedik, minden ülést és kárpitozott felületet átmosnak. Általában több napos a száradási idő, majd azt követően újra össze kell szerelni az utasteret és csak ezután válik autója újból használhatóvá. De nem nálunk!

A széndioxidos biotisztítás során a száradási idő ehhez képest minimális, a külső hőmérséklettől függően mindössze néhány óra, amelyet követően autója azonnal használható. Maga a tisztítás folyamata is sokkal gyorsabb, mert nem kell szétszerelni az autó belsejét. Szennyezettségtől függően átlagosan 2 óra alatt elkészül a teljes tisztítás, beleértve az ülések, az ajtók, a szőnyegezés, a csomagtartó, a kalaptartó, minden műanyag felület és tároló rekeszek tisztítását. Általában a nyári időszakban mire végzünk, már a száraz vezetőülésbe ülhet bele, és folytathatja napi tevékenységét.

Otthonában vagy akár munkahelyén

Szolgáltatásunkat a helyszínen végezzük el, amely lehet az otthonában, a ház előtt az utcán, parkolóban, garázsában, vagy akár munkahelyének parkolójában is, az egyetlen feltétel, hogy biztosítson számunkra áram- és vízvételi lehetőséget, vagyis egy konnektort és vízcsapot 50 m-en belül. (Téli időszakban csak zárt térben vállaljuk a tisztítást legalább 20 C fokra fűtött helyiségben.)

Hívjon bennünket, hogy újra élvezhesse tökéletesen tiszta autója kellemes illatát, higiénikus környezetben tehesse meg útját családjával, megszabadulva a kellemetlen szagoktól, foltoktól és mindenféle szennyeződésektől. Legyen újra élmény az utazás!

Gyakori kérdések és válaszok

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már nem lehet teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).