Matractisztítás szálláshelyeknek tanúsítvánnyal, ipari takarítás

matractisztítás szállodáknak

A szállodai alvóhelyek higiéniája nem teljes a matracok rendszeres tisztítása nélkül.

Vegyszermentes technológiánkkal a környezet- és egészségtudatos szálláshelyek részére végezzük matracaik por- és atkamentesítését, akik vendégeik számára nem csupán a tiszta és kényelmes, hanem az egészséges alváskörülményeket is biztosítani szeretnék.

A matrac tisztítás munkálatokat a szálláshely kihasználtságának figyelembe vételével, előzetesen egyeztetett ütemezés szerint végezzük, biztosítva ezzel a zavartalan üzemelést.

Az ipari takarítás elvégzése után tanúsítványt állítunk ki, mely a szállodai minősítő eljárásokban elfogadott.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

A rendszeres tisztítás fontossága

  • A szálláshelyek matracai kiemelt egészségügyi kockázatot rejtenek, az azokat használók gyakori váltakozása miatt.
  • Az ágybetétek baktériumoktól való mentesítésének rendszeres elvégzéséről az egészségügyi törvény is rendelkezik.
  • A leghatékonyabb megoldása ennek vegyszermentes, széndioxidos mélytisztítást végző ipari matractisztítási módszerünk.
  • A technológia hatékonysága és szolgáltatásunk színvonala összhangban áll a szállodák magas követelményeivel.

Kérje egyedi árajánlatunkat!

ágymatrac tisztítás

Tudta?

A gyártók is minket ajánlanak!
cardo
2012 május óta pedig a Cardo Kft. szintén a mi speciális módszereinket javasolja az általuk gyártott matracok, ágybetétek és kárpitos bútorok tisztításához és atkamentesítéséhez.

Ilyen volt - Ilyen lett

Kérem, tekintse meg néhány munkákat, melyeket a közelmúltban végeztünk.
matrac tisztítás
matrac tisztítás eredménye
bio matractisztítás

Gyakori kérdések és válaszok

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már nem lehet teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

Extra szennyezettség, nagyon piszkos, vizelettel vagy állati szőrrel telített ágy, matrac esetén (előzetes egyeztetést követően) elképzelhető, hogy felárat számolunk. A penészesedés eltávolítására sajnos nincs más lehetőség, mint a vegyszeres (klóros) tisztítás, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi. A penészölő használata esetenként színváltozást is okozhat a felületen. A dohos vagy állati vizeletszag megszűnésére nem vállalunk garanciát! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Igen, lényegében minden matracot széppé és higiénikussá varázsolunk. Károsodás nélkül és tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteket is, így a memóriahabos,  a rugós, gyapjú rátétes, belső elektromos fűtésű matracokat is.

A matracot legtöbbször a használati helyén, például az ágykeretben tisztítjuk. Ha levehető huzat van rajta, akkor se fáradjon a lehúzásával. Nem kell külön kimosnia a mosógépben. A huzatot az ágybetéttel együtt tisztítjuk ki. Az elkészült, tiszta matracot úgy helyezzük el, hogy a lehető leggyorsabban megszáradjon és újra használatba vehető legyen.

Ez egy egész évben végezhető munka. Vegyszermentes, széndioxidos mélytisztítási módszerünkkel télen-nyáron, az év minden szakában el tudunk végezni a gyors száradási idő miatt. Persze nyáron, melegebb, szárazabb időjárási körülmények között a száradási idő jelentősen lerövidül. Az ágybetétek és matracok mindkét oldalának tisztítása után (a vastagságtól, anyagtól, valamint a szellőztetési lehetőségektől függően) a teljes száradási idő maximum 6-8 óra szobahőmérsékleten.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).