Biotisztítás szolgáltatásaink

Hatékony bio szőnyegtisztítási módszerünkkel szőnyege visszanyeri eredeti szépségét. Szőnyeg és padlószőnyeg tisztítása helyben az Ön otthonában vagy irodájában vegyszerek alkalmazása nélkül. Az atkákkal és allergénekkel teli por eltűnik.

Mélytisztítási eljárásunkkal a szennyeződések nemcsak a felületről, hanem a tömőanyag mélyéről is eltávolításra kerülnek, ugyanakkor nem jutnak a kárpitba vegyi anyagok, mert természetes anyagokat tartalmazó tisztítószerrel dolgozunk.

Ne vegyen új kanapét! Újjá varázsoljuk a régit. Mindezt kényelmesen az Ön otthonában, miközben nem alkalmazunk allergén anyagokat, vagy más károsító vegyületeket. Hatására a kanapé felfrissül, színei és anyaga visszanyeri eredeti szépségét.

Az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítjuk a matracban található élősködőket. Tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteket is, így a memóriahabos, gyapjú rátétes, belső elektromos fűtésű matracokat is.

Az autókárpit tisztítását az autóbelső szétszerelése nélkül végezzük. Az ülések tömőanyagába hatolva tökéletesen eltávolítjuk a port, az atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket vegyi anyagoktól mentes bio tisztítószer alkalmazásával.

Babakocsi, babahordozó, autósülés teljeskörű mélytisztítása bababarát bio anyagokkal. Minimális maradék nedvesség, pár óra után ismét használható. A végeredmény egy tiszta, higiénikus babakocsi, amibe újra bátran beültetheti legféltettebb kincsét.