Matrac tisztítás háznál

Ágymatrac tisztítás helyben az Ön otthonában vegyszerek alkalmazása nélkül. Széndioxidos biotisztítási eljárással tökéletesen tiszta ágybetét.

Akciós ajánlatunk!

Tiszta matracot az egész családnak! Mit tartalmaz ez a csomag?

  • 1 db franciaágy, vagy dupla matrac tisztítása = 12.000 Ft
  • +1 db normál heverő, vagy szimpla matrac tisztítása = 8.000 Ft
  • +1 db normál heverő, vagy szimpla matrac tisztítása = 8.000 Ft
Összesen: 28.000 Ft-ért
+ 1 db normál heverő, vagy szimpla matrac, vagy gyerekheverő GRÁTISZBAN!
 
Küldje el megrendelését, és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a szabad időpontok egyeztetése érdekében.

A tisztítás folyamata

Az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítjuk a matracban található élősködőket. Tisztítóberendezésünk egy oldalról kb. 15-20 cm mélységig tud a matrac belsejébe hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, az atkákat és egyéb leülepedett szennyeződéseket.

A tisztítási eljárás során a foltokra különösen figyelünk, lehetőség szerint igyekszünk azokat eltűntetni, hogy a matrac ne „csak” tiszta, hanem esztétikus is legyen, de ennek sikerét a folt eredete és keletkezésének ideje nagy mértékben befolyásolja, így a foltok eltűntetésére garanciát nem tudunk vállalni.

Dohosodás megjelenése esetén a tisztítást követően feltétlenül változtatni kell az ágybetét elhelyezésén (keretbe és ágyrácsra helyezni, csökkenteni a helyiség páratartalmát), mert amennyiben a körülmények nem változnak, akkor a kellemetlenség újra bekövetkezik, Ön hiába fizetett érte és mi hiába dolgoztunk.

Még a teljes tisztítás sem minden esetben oldja meg a problémát, így a dohos szag megszűntetésére a tisztítási eljárást követően nem vállalunk garanciát.

A rendszeres matrac tisztítás jelentősége

A házipor atka ürüléke az ágybetét egyik legfőbb kórokozója. A poratkák számára kiváló élőhelyet biztosítanak az éjszaka során kibocsátott izzadtság. A szépen bevetett ágy napközben pedig háborítatlan életteret nyújt a fertőzést terjesztő baktériumok elszaporodásának is.

Sokan nem fordítanak kellő figyelmet az ágyak és fekhelyek rendszeres tisztításának, pedig azokban naponta 8 órát töltünk, többet, mint egy kanapén vagy szőnyegen. Mégis ezek tisztítását részesítjük előnyben.

Az ágyneműcsere és alkalmankénti porszívózás sem oldja meg ezt a problémát. A matracok tisztán tartása egészségügyi szempontból kiemelkedő fontosságú, különösen az allergiában szenvedőknek.

Száradási idő

Az ágyak, matracok tisztítását – amennyiben mindennapos használatban vannak – legkésőbb a déli órákig vállaljuk a biztos száradás érdekében. Teljes száradási idő maximum 6-8 óra szobahőmérsékleten (a hőmérséklet és az átszellőztetési lehetőségek függvényében).

A munkavégzés időtartama

A munkavégzés várható időtartama egyszemélyes matrac esetében kb. 20 perc, kétszemélyes matrac esetében kb. 30-40 perc. Ezek az időtartamok a szennyezettség mértékétől változhatnak, de igyekszünk a munkát minél hamarabb, megrendelőink napi életének legkisebb megzavarásával végezni.

Ajánlott tisztítási gyakoriság

Allergia vagy fokozott igénybevétel esetén a matrac tisztítás legalább 1/2 évente ajánlott.
Normál körülmények közötti használat esetén évente érdemes kitisztíttatni a matracot.

Ilyen volt - Ilyen lett

Kérem, tekintse meg néhány munkákat, melyeket a közelmúltban végeztünk.
matrac tisztítás
matrac tisztítás eredménye
bio matractisztítás

Matrac tisztítás árak

A feltüntetett árak forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFÁ-t, de a kiszállási díjat nem. Jelen árlista tájékoztató jellegű, ezért nem minősül ajánlatnak. Ajánlatkérés érdekében kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.
Normál matrac, ágybetét (90 x 200 cm) egy oldal9.000
Normál matrac, ágybetét (90×200 cm) összes oldal12.000
Dupla matrac, ágybetét (140-160×200 cm-ig) egy oldal13.000
Dupla matrac, ágybetét (140-160×200 cm-ig) összes oldal18.000
Extra méretű matrac, ágybetét (160×200 cm feletti) egy oldal20.000
Extra méretű matrac, ágybetét (160×200 cm feletti) összes oldal24.000
Gyermek matrac, ágybetét (60×120 cm-ig) egy oldal7.000
Gyermek matrac, ágybetét (60×120 cm-ig) összes oldal9.000

 

Díszpárna normál kárpit huzattal (30×40 cm méretig)1.500
Díszpárna normál kárpit huzattal (30×40 cm méret felett)2.000
Gyapjú takaró, derékalj tisztítása (100×200 cm-ig)10.000
Gyapjú takaró, derékalj tisztítása (100×200 cm felett)15.000
Fonyód oda-vissza távolság100 Ft/km

Tudta?

A gyártók is minket ajánlanak!
cardo
2012 május óta pedig a Cardo Kft. szintén a mi speciális módszereinket javasolja az általuk gyártott matracok, ágybetétek és kárpitos bútorok tisztításához és atkamentesítéséhez.

Szállásadók részére is

Az ágymatracok kiemelt egészségügyi kockázatot rejtenek magukban, ezért különösen fontos, hogy azokon a helyeken, ahol gyakori az ágyat használók változása (tipikusan a különféle szálláshelyeken), ott az egészségügyi törvény is előírja az ágybetétek rendszeres, legalább 2 évenkénti megfelelő tisztítását, baktériumoktól mentesítését.

Vegyi és allergén anyagoktól mentes tisztítási módszerünk biztosítja a szálláshelyek higiénikus és mindenki számára biztonságos környezetét. Ipari minőségű munkánk és professzionális gépeink a legmagasabb szállodai követelményeknek is megfelelnek.

A szálláshelyek részére a matracok tisztításáról és atkamentesítéséről tanúsítványt állítunk ki. Nagyobb volumenű, vagy teljes körű munka esetén jelentős árkedvezmény is biztosítunk. Kérem, tekintse meg szálláshelyeknek szóló ajánlatunkat.

Gyakori kérdések és válaszok

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már nem lehet teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

Extra szennyezettség, nagyon piszkos, vizelettel vagy állati szőrrel telített ágy, matrac esetén (előzetes egyeztetést követően) elképzelhető, hogy felárat számolunk. A penészesedés eltávolítására sajnos nincs más lehetőség, mint a vegyszeres (klóros) tisztítás, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi. A penészölő használata esetenként színváltozást is okozhat a felületen. A dohos vagy állati vizeletszag megszűnésére nem vállalunk garanciát! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Igen, lényegében minden matracot széppé és higiénikussá varázsolunk. Károsodás nélkül és tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteket is, így a memóriahabos,  a rugós, gyapjú rátétes, belső elektromos fűtésű matracokat is.

A matracot legtöbbször a használati helyén, például az ágykeretben tisztítjuk. Ha levehető huzat van rajta, akkor se fáradjon a lehúzásával. Nem kell külön kimosnia a mosógépben. A huzatot az ágybetéttel együtt tisztítjuk ki. Az elkészült, tiszta matracot úgy helyezzük el, hogy a lehető leggyorsabban megszáradjon és újra használatba vehető legyen.

Ez egy egész évben végezhető munka. Vegyszermentes, széndioxidos mélytisztítási módszerünkkel télen-nyáron, az év minden szakában el tudunk végezni a gyors száradási idő miatt. Persze nyáron, melegebb, szárazabb időjárási körülmények között a száradási idő jelentősen lerövidül. Az ágybetétek és matracok mindkét oldalának tisztítása után (a vastagságtól, anyagtól, valamint a szellőztetési lehetőségektől függően) a teljes száradási idő maximum 6-8 óra szobahőmérsékleten.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).