Kanapé tisztítás kiszállással az Ön otthonában vegyszermentesen

Kanapé tisztítás helyben az Ön otthonában vegyszerek alkalmazása nélkül Somogy, Zala, Tolna és Baranya megyében. Biotisztítási eljárással makulátlanul tiszta bútor.

A tisztítás folyamata

Mélytisztítási eljárásunkkal a bútor huzatán keresztül 10-20 cm-es mélységig tudunk annak tömőanyagába hatolni. 70 Celsius-fokos vizes keverékkel dolgozunk, mely esélyt sem hagy a 40 Celsius-fokos hőmérsékletig hőálló atkáknak. Vegyianyagoktól mentes, kétkomponensű BIO tisztítószerünk összetevői egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet képeznek.

A tisztítóberendezésünk 7 bar nyomással préseli az anyagba a széndioxidos vizet, amelyből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, ahonnan könnyedén eltávolíthatók. Ezáltal nem csak a felületről tűnnek el a szennyeződések, hanem a tömőanyag mélyéről is eltávolításra kerülnek, ugyanakkor nem jutnak a kárpitba vegyi anyagok. Kanapétisztítás Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Fonyód, Siófok, Keszthely, Zalaegerszeg, és környéke.

Száradási idő

A frissen kitisztított kárpitos bútorok (vastagságtól és a hőmérsékleti viszonyoktól függően) akár 4-6 órán belül szárazak, újra használatba vehetők.

Munkálatok várható időtartama

Normál huzatú 3 személyes kanapé esetében kb. 1 óra

Textilbőr huzatú azonos méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra

Ilyen volt - Ilyen lett

Kérem, tekintse meg néhány munkákat, melyeket a közelmúltban végeztünk.
kanapé tisztítás
ülőgarnitúra kárpittisztítás
kanapé foltok nélkül

A biotiszítás előnyei

Biotisztítás Fonyód

Vegyszermentes tisztítási technológia. Nem alkalmazunk allergén anyagokat, vagy más károsító vegyületeket. Hatására a bútor felfrissül, színei és anyaga visszanyeri eredeti szépségét. Eltávolítjuk a korábbi sikertelen tisztításokból származó szappanos és egyéb tisztítószerek maradványait, melyek a port, piszkot megkötötték.

A hagyományos tisztítási eljárásokhoz képest 20%-kal kevesebb nedvességet viszünk a felületre, melynek nagy részét tisztító berendezésünk el is távolítja.

A biotisztítás minőségben legalább ugyanolyan eredményes, mint a hagyományos kárpittisztítási eljárás. Ellenben sokkal kíméletesebb, mint más módszerek.

Kanapé tisztítás árak

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, ezért nem minősülnek ajánlatnak. A feltüntetett árak forintban értendőek.
Kanapé (2 személyes)16.000
Kanapé (3 személyes)24.000
Kanapé kihúzható ágybetét része (60×160 cm méretig)5.000
Kanapé kihúzható ágybetét része (60×160 cm méret felett)8.000
Fotel, kanapé, sarokgarnitúra kivehető ülő- és hátpárnái4.000

 

2 személyes kanapé textilbőr huzattal20.000
3 személyes kanapé textilbőr huzattal30.000
Textilbőr kanapé kihúzható ágybetét része (60×160 cm méretig)5.000
Textilbőr kanapé kihúzható ágybetét része (60×160 cm méret felett)8.000
Textilbőr fotel, kanapé, sarokgarnitúra kivehető ülő- és hátpárnái5.000

 

Fonyód oda-vissza távolság 100 Ft/km
További információk és ajánlatkérés érdekében kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ügyfeleink véleménye

Hogyan működik a bio kanapé tisztítás?

A tisztítási művelet során a magas nyomással az anyagba préselt, széndioxiddal dúsított vízből felszabaduló oxigén a saját felhajtóerejénél fogva a letapadt szennyeződést az anyag felszínére hozza. Ennek eredményeként mind a felületi foltok, mind pedig a bútor belsejében megbúvó allergén anyagok is eltávolításra kerülnek.

A széndioxid a gyors párolgásának és a nagyteljesítményű ipari szívó berendezésünknek köszönhetően a kitisztított bútorok néhány órán belül megszáradnak és újra használatba vehetők.

Vannak olyan tévhitek, hogy ez a széndioxid káros a Föld ökológiai egyensúlyára, ezért nem is bio eljárás. Ez azonban nem igaz. A felszabaduló gázok mennyisége elenyésző, egy ásványvizes palack felnyitása sem okoz kisebb kárt a levegőben. A vegyszeres eljárásokkal összehasonlítva pedig egyértelműen környezetbarát módszer.

Speciális tisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas a népszerű textilbőr vagy más vízlepergető microfiber anyagok tisztítására. Ilyenek például a Novalife, Alcantara, Aquaclean, Novastar, Natuzzi, Serenty és egyéb bútorkárpitok. Ezek tisztítása nehezebb, mivel több időt és tisztítószert igényel a tökéletes végeredmény elérése, de más módszerekkel szinte lehetetlen elvégezni.

Az eljárásnak köszönhetően a kitisztított bútorok sokkal tovább tiszták maradnak, mivel a bejutatott anyagokat szinte maradéktalanul eltávolítjuk, így a kosz nem tapad bele olyan könnyen. A megoldásunk ezért költségtakarékosabb is a hagyományos tisztításhoz viszonyítva, mert ritkábban kell elvégeztetni a kárpittisztítást.

Tudta?

A gyártók is minket ajánlanak!
andante
2011 ősz óta a Kanizsa Trend Kft., az Andante bútorok gyártója az általunk alkalmazott technológiát ajánlja a Novalife szövet kárpitozású bútoraik tisztításához Magyarországon (a Novalife használati útmutatójában szerepel).

Miért nem javasolt a folttisztítás házilag?

Gyakran megesik, hogy kedvenc bútorunk, fotel vagy kanapé kárpitja foltos lesz. Leggyakrabban zsíros/olajos étel, kávé, vörösbor, bogyós gyümölcs, rúzs, kenőcs, vér vagy más egyéb elszíneződést okozó paca éktelenkedik rajta. Ezek eltávolítására különféle házi praktikák keringetek a neten. A gyártók pedig mindenféle habot, folttisztító szereket, porokat, géleket kínálnak, és ne is említsük a híres szódabikarbónát. Miért nem ajánljuk egyiket sem?

Hogyan is lehetne tiszta valami anélkül, hogy a szert kimossuk az anyagból? A szennyeződést és tisztítószereket vízzel lehet hatékonyan feloldani és eltávolítani. Gondoljon csak bele, hogy ruháit sem hordaná úgy, hogy a különféle vegyi anyagokat nem öblíti ki belőle. Ugyanígy bútoraiban sem maradhatnak benne. Nemcsak egészsége védelme érdekében, de magát a szövetet is károsíthatják a maradék vegyszerek, vagy más, a házilagos folttisztítás során használt anyagok. Ezek a szövet szerkezetét meggyengíthetik, vagy színeit kifakíthatják. A bennmaradt anyagok ráadásul szinte vonzzák a koszt, a folt újból visszatér.

Munkánk során sajnos sok helyen találkozunk a házilag tisztított kanapékkal, ülőgarnitúrákkal, fotelekkel, matracokkal vagy szőnyegekkel, amelyeknél a nem megfelelő módszerekkel álltak neki a feladatnak. Amit mindenképpen el kell kerülni, az a bútorszövet károsodása, vagyis a negatív folt kialakulása!

Soha ne próbálkozzon ismeretlen hatású anyagokkal, vegyszerekkel vagy más házi praktikákkal. Ha maga a szövet színe fakul meg, azt már semmilyen módszerrel nem lehet többé eltüntetni, a hatás marandó és végleges! Ha mindenképpen valamennyire szeretné tisztítani a foltot, akkor sima vizes ronggyal vagy szivaccsal törölje le a rákerült szennyeződést.

A drága bolti szerekkel csak az idejét és pénzét pazarolja, mert a végeredmény soha nem lesz tökéletes, és végül jobb esetben úgyis kárpittisztító szakembert, rosszabb esetben kárpitost kell hívnia, vagy új bútorra költheti megtakarított pénzét. Az ipari kárpittisztítás módszereinkkel nem csak a foltot, de az egész bútort újjá varázsoljuk. Biztos lehet benne, hogy a legjobb végeredményt kapja. Mi mindig egyben tisztítunk, különben a kitisztított felület elütne a többi, szennyezett bútorfelülettől.

Gyakori kérdések és válaszok

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már nem lehet teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

A bútorkárpit tisztítást követően a várható száradási idő normál szobahőmérsékleten (20 °C) és megfelelő szellőztetés mellett alapesetben a normál bútorkárpitnál kb. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében maximum 6-8 óra.

Sokan nem tudják, de általánosságban elmondható, hogy legalább évente egyszer érdemes elvégeztetni a kárpit felületek tisztítását annak érdekében, hogy bútorai hosszú ideig jó állapotban maradjanak és szépek legyenek. A kárpittisztítás gyakorisága természetesen a bútor igénybevételétől és az igényektől függően változhat.
Igen, az alapos kárpittisztítás esetén a magas hőmérsékletű víz megöli az atkákat. Egyúttal az allergiát okozó ürülékük is eltávolításra kerül. Tartós eredményt azonban nem lehet elérni, mivel a poratka „háziállat”, így mindenhol megtalálható, ahol emberek élnek. Hamar visszatelepül az olyan helyekre, ahol az ember gyakran tartózkodik, mivel a lehulló hámsejtjeinkkel táplálkoznak. Azonban a rendszeres és teljes körű tisztítással olyan szinte csökkenthető az allergének mennyisége, melyek már nem okoznak tüneteket.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).