Babakocsi tisztítás

Babakocsi tisztítás helyben az Ön otthonában vegyszerek alkalmazása nélkül, széndioxidos biotisztítási eljárással.

Gondoljon gyermekére!

Gyermeke naponta akár több órát is eltölthet a babakocsiban, ott eszik-iszik, alszik. Ezért aztán különösen fontos, hogy környezetét tisztán és higiénikus állapotban tartsa. Lássuk be, ez házilag elég nehéz feladat. Hiszen a legtöbb babakocsiról, gyerekülésről nem lehet a huzatot levenni és a mosógépben kimosni, de még a fürdőkádban történő tisztítási eljárás sem vezet megfelelő eredményre, nem beszélve a lassú száradásról. Ráadásul a végeredmény sem lesz tökéletes.

Tisztában vagyunk vele, hogy anyaként rengeteg feladatot kell ellátnia, nem feltétlenül a hordozó takarítás van a végtelennek tűnő teendő lista elején. De ne aggódjon! Mi levesszük a terhet a válláról, szívesen megszabadítjuk ettől a nyűgtől. Vegyszermentes bababarát módszerünkkel és professzionális gépeinkkel a helyszínen végezzük el a mélytisztítást, így még az oda-vissza szállítással sem kell bajlódnia. A végeredmény egy ragyogóan tiszta, higiénikus, újszerű babakocsi.

Ha használt babakocsit vásárol, vagy előveszi a nagyobb testvér által levetett, garázsban porosodó „járművet”, akkor a használatba vétel előtt mindenképpen érdemes egy alapos takarításnak alávetni.

Az autósülések talán még nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Mégis sokkal ritkábban szokták azokat takarítani. Az utazások alkalmával rengeteg szennyeződés kerülhet a gyerekülésre, ételmaradékok, morzsák, kiborított, lecsöpögő tej vagy más italok, a kellemetlenebb esetekről pedig ne is beszéljünk. A huzat a legtöbb esetben – egyszerűbb vagy körülményesebb módon – levehető és ki tudjuk ugyan mosni mosógépben, de az ülés tömítésében megbúvó szennyeződések, baktériumok és atkák ellen ezzel a módszerrel nemsokra megyünk. Itt már a profi kárpittisztító berendezésekre hárul a megoldandó feladat, hogy széppé és biztonságossá tegyék kicsinye ülését is.

A tisztítás folyamata

A babahordozó, -kocsi vagy gyerekülés kárpit fajtájától függően teljes mélységig tudunk a belső rész tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, az atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

A szövetet vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószer alkalmazásával milliónyi apró szén-dioxid buborékkal telítjük. Az anyagba préselt szén-dioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket a felszínre hozzák. A foltok ezáltal nem csak a felületről tűnnek el, hanem a tömőanyag mélyéről is. Nagy teljesítményű gépeinkkel végzett tisztítás során minimális nedvesség marad az anyagban, így akár már néhány óra múlva ismét használható az újjá varázsolt babahordozó, mózeskosár, vagy gyerekülés.

A makacs foltok eltávolításában is sikeresek vagyunk. A végeredmény egy tiszta, higiénikus babakocsi, amibe újra bátran beültetheti legféltettebb kincsét!

Száradási idő

A frissen kitisztított belső rész 2-4 órán belül száraz és újra használatba vehető.

babakocsi tisztítás
gyerekülés tisztítása

Árak

A feltüntetett árak forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFÁ-t és a kiszállási díjat. Jelen árlista tájékoztató jellegű, ezért nem minősül ajánlatnak. Ajánlatkérés érdekében kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Normál babakocsi (külső, belső tisztítás vázzal együtt)10.000
Normál babakocsi kompletten esővédővel, tárolóval, vázzal együtt)18.000
Iker babakocsi (tárolóval, esővédővel, vázzal együtt)30.000
Babakocsi sportrész+mózeskosár+autósülés20.000
Babahordozó külső-belső8.000
Fonyód oda-vissza távolság100 Ft/km

Tippek

Mikor érdemes igénybe venni a babakocsi tisztítást?

Általában két okból fordulnak hozzánk a tisztítás elvégzése érdekében. Az egyik, mikor használt babakocsit vásárolnak, és szeretnék új, de legalábbis használható, higiénikus állapotba hozni a ki tudja miken keresztül ment járgányt. A másik eset, amikor már annyira elkoszolódik, hogy igazán ráfér egy alapos tisztítás és fertőtlenítés.

Hogyan legyen sokáig szép a babakocsi?

A használatból eredő foltokat jelentősen csökkentheti, és tovább szép maradhat a babakocsi, ha rendszeresen karbantartja. Amikor észreveszi, hogy a kocsi bepiszkolódik, próbálja meg minél előbb letakarítani. Ne hagyja, hogy a szennyeződés mélyen az anyagba kerüljön, mert a foltot ekkor már sokkal nehezebb eltávolítani. Persze ezt elég nehéz megtenni a mindennapi életben, vegye igénybe inkább rendszeresen tisztítási szolgáltatásunkat!

Gyakori kérdések és válaszok

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már lehetetlen teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

Azt javasoljuk, hogy legalább félévente kerüljön sor a tisztításra minden babakocsi esetén, mert ez idő alatt jelentősen elszaporodnak a korokozók. Érdemes elvégeztetni a tisztítást, ha most vette azt, és szeretné, hogy biztosan higiénikus legyen. Vagy ha épp most szeretné eladni, akkor sokkal magasabb árat tud elkérni érte.

A takarítás alatt nem használunk kémiailag előállított vegyszereket, vagy maró anyagokat. A természetes alapanyagú tisztítószer a zsíroldásban vesz részt, amelyet a meleg vízzel és a feloldott szennyeződésekkel együtt szinte maradéktalanul kiszívunk nagyteljesítményű kárpittisztító gépünkkel. Utána a baba semmilyen vegyszerrel nem fog érintkezni.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).