Bio szőnyegtisztítás kiszállással otthonában

Szőnyeg és padlószőnyeg tisztítása helyben az Ön otthonában vagy irodájában vegyszerek alkalmazása nélkül. Széndioxidos biotisztítási eljárással makulátlanul tiszta szőnyegek.

A tisztítás folyamat

1
Száraz előtisztítás

A lerakódások fellazítását a szőnyeg teljes mélységében forgókefés porolófejjel ellátott porszívóval végezzük el. A portalanítás, vagyis az allergénekkel teli por kiszippantása vákuumos technológiával működő porszívóval történik.

2
Foltkezelés

Az erőteljes szennyeződések előkezelése a tisztítási hatékonyság növelése érdekében elengedhetetlen. Ezt a műveletet kézileg végezzük úgy, hogy a makacs foltokat bio tisztítószerrel fellazítjuk.

3
Biotisztítás

Ezt követi a forróvizes tisztítás speciális kétkomponensű BIO tisztítószerrel szőnyegtisztító géppel. A nedvesség és a felszínre hozott szennyeződések kiszívása nagy teljesítményű berendezéssel történik, amely eltávolítja annak ~90%-át.

4
Száradási idő

Kedvenc szőnyegét pár óra elteltével már használatba is veheti. A szőnyeg vastagságától és a hőmérsékleti és szellőzési viszonyoktól függően maximum 3-5 óra alatt megszárad.

Ilyen volt - szinte új lett

Kérem, tekintse meg néhány munkákat, melyeket a közelmúltban végeztünk.
szőnyegtisztítás
szőnyeg a tisztítást követően

A biotiszítás előnyei

Biotisztítás Fonyód

Vegyszermentes tisztítási technológia. Nem alkalmazunk allergén anyagokat, vagy más károsító vegyületeket. Hatására a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyeri eredeti szépségét. Eltávolítjuk a korábbi sikertelen tisztításokból származó szappanos és egyéb tisztítószerek maradványait, melyek a port, piszkot megkötötték.

A hagyományos kárpittisztítási eljárásokhoz képest 20%-kal kevesebb nedvességet viszünk a felületre, melynek nagy részét tisztító berendezésünk el is távolítja.

A biotisztítás minőségben legalább ugyanolyan eredményes, mint a hagyományos szőnyegtisztítási eljárás. Ellenben sokkal kíméletesebb, mint más módszerek.

A kitisztított szőnyegeket pár órás száradási idő után újra használhatja. Nem kell elszállítania, cipekednie, és napokig szőnyeg nélkül élnie. Az egész tisztítási folyamatot figyelemmel kísérheti és akár végig felügyelheti otthon. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb megoldás.

Bio szőnyegtisztítás árak

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek, ezért nem minősülnek ajánlatnak. További információk és ajánlatkérés érdekében kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Padlófilc, padlószőnyeg (3 mm vastagságig) – 1200 Ft/m2

Normál szőnyeg (4-6 mm vastagságig) műszálas, gépi perzsa – 1600 Ft/m2

Extra szőnyeg (6 mm feletti vastagság) shaggy, kézi perzsa – 1800 Ft/m2

Hogyan dolgozunk?

A szőnyegek tisztítása során egy speciális, erre a célra kifejlesztett ipari berendezéssel dolgozunk. Nem használunk szappanalapú, tenzid tartalmú, vagy más felületaktív mosószereket, mert ezeknél a foltok pereme megmaradhat, a folt esetenként kiszélesedhet, és egy idő után újból láthatóvá válhat. A vegyszerektől pedig a szőnyeg kifakulhat, színei elmosódhatnak.

Mi kizárólag egy kétkomponensű bio tisztítószert alkalmazunk, amely vízzel felhígítva nagy mennyiségű széndioxidot bocsát ki. Ezt a pezsgő keveréket juttatjuk nagy nyomással az anyagba, amely a mélyéről is képes a letapadt szennyeződéseket a felszínre juttatni, de legalábbis annyira feloldani, hogy azt nagyteljesítményű gépünkkel kiszippantsuk a belejuttatott vízzel együtt.

A speciális technikai előnye, hogy nem marad szappan alapú szer a szőnyegben, ami megkötné a koszt, nem fordul elő foltosodás, a kárpit hosszabb ideig tiszta marad, ritkábban kell kitisztítani.

A folyamat során először előtisztítást végzünk. A professzionális porológépben egy forgókefés porolófej gyors ütőmozgásokat végezve felszabadítja a szennyeződéseket. A berendezés ezzel együtt a rendkívüli vákuumos szívóereje segítségével fel is szívja ezeket a lerakódásokat. A poroló-porszívó gép HEPA-szűrője 99,97%-os hatásfokkal szűri ki a legkisebb porszemeket is, így már az előkészítés során jelentős mennyiségű oda nem való anyagot távolítunk el.

Az előtisztítás után nagyteljesítményű szőnyegtisztító gépünkkel vegyszermentes szőnyegtisztítást végzünk, amelynek során a szőnyeg anyaga visszanyeri eredeti szépségét és színeit. A biotisztítás során a szőnyegből eltávolítjuk a korábbi tisztításokból származó szappanos és más tisztítószerek maradványait is, amelyek megkötnék a port és a piszkot. A későbbi szőnyegtisztítás így könnyebben elvégezhető, és ritkábban is kell azt igényelni. Ezzel jelentős költséget takarítunk meg önnek.

Gyakori kérdések és válaszok

Csak a szakszerűen és rendszeresen karbantartott szőnyeg tisztítható könnyen és eredményesen. Amennyiben a szőnyeget nem tisztítja ki az ember időről-időre, akkor amellett, hogy a szőnyeg beszürkül, illetve esztétikailag nem mutat jól, milliónyi apró poratka telepszik meg benne, amelyek allergiát okozhatnak. Azt javasoljuk, hogy igénybevételtől függően évente 1-4 alkalommal végeztesse el a mélytisztítást szőnyegtisztító géppel, ami megszabadítja azt a felgyülemlett kosztól és az allergiát okozó élősködőktől, hogy újra tiszta és egészséges környezete legyen.

Munkánk során a legjobb végeredményre törekszünk, professzionális gépeink segítségével a legtöbb foltot maradéktalanul el tudjuk távolítani. Így is akadhatnak olyan makacs szennyeződések, amelyeket már nem lehet teljes mértékben eltávolítani, így véglegesen, de halványabban megmaradnak.

Szőnyeg tisztítása során a dohos, állati vizeletes szag megszűnésére nem tudunk garanciát vállalni. Ilyen esetekben javasoljuk az ózonos szagtalanítást.

A leggyakoribb műszálas, gépi szövésű szőnyegekben semmilyen kárt nem okoz a meleg víz, a gyapjú és más kényesebb darabok esetén a szőnyegtisztítást alacsony hőfokon végezzük.

Igen, mert a szőnyegtisztítás során a szőnyeget nem nedvesítjük át, így lényegében bármilyen, akár nedvességre érzékeny felületen (laminált padló, parketta, stb.) is el lehet végezni a tisztítást. A szőnyegeket el sem kell mozdítania a helyéről, és nem kell feleslegesen cipekednie.

Szolgáltatásainkat a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Kérem írja le, hogy milyen szolgáltatás iránt érdeklődik és helyileg hol található. Kérem írja le ilyen méretűek, típusúak és darabszámúak a tárgyak. Ha van lehetősége, kérem, csatoljon fotót róla (egy közelit a kárpit típusának megállapítása érdekében és egy teljes képet).